Majonéza a tatárska omáčka vlastnej výroby

Hydinárne Holešov spol. s ro vznikla v roku 1994 privatizáciou strediska chovu hydiny Štátneho statku Kroměříž. V nasledujúcich rokoch sa začala firma zaoberať maloobchodným predajom špecializovaných výrobkov (vajcia, ryby, mrazená a chladená hydina, majonézy, tatárske omáčky, hydinové a rybie konzervy) v predajni v Holešove. V roku 1997 zakúpila firma ďalší objekt, v ktorom zriadila výrobňu majonézy a tatárskej omáčky. Spoločnosť zamestnáva 25 pracovníkov. Je riadená dvoma konateľmi, ktorí sú zároveň aj majiteľovi firmy. Vajcia - výroba, predaj, spracovanie Tradícia výroby vajec v sídle firmy hydinárne Holešov spol. s r.o. siaha do 60. rokov minulého storočia. V súčasnej dobe firma zásobuje čerstvými vajciami v chladiarenských vozoch veľkoobchodnej i maloobchodnej siete, cukrárne, pekárne, školy, nemocnice, výrobne studenej kuchyne, hotely, reštaurácie a ďalšie stravovacie zariadenia, najmä v okresoch Kroměříž, Zlín, Vsetín a Přerov. Pre vlastnú potrebu firma spracováva na vysokej technologickej a hygienickej úrovni vajcia na solenej melanž, ktorú používa na výrobu majonéz a tatárskych omáčok. Majonéza a tatárska omáčka vlastnej výroby Na dlhoročnú tradíciu produkcie vajec nadviazala hydinárne Holešov spol. s r.o. v roku 1997 novú výrobou. V Holešove - Všetulích vybudovala výrobňu majonézy a tatárskej omáčky, ktorá týmito produktmi zásobuje v regióne strednej Moravy širokú sieť potravinárskych predajní, pekární, hotelov, reštaurácií a výrobní studenej kuchyne. K úspešnej trhovej realizácii niekoľkých typov majonéz a tatárskych omáčok prispeli vlastné receptúry, ktoré preferujú tradičné chuťové vlastnosti a vhodnú konzistenciu i pre zapracovanie do šalátov. Upozorňujeme tiež na možnosť vývoja nových receptúr podľa požiadavky zákazníka už od 100 kg jednorazového odberu. Našim odberateľom odovzdávame recepty aj pre menej obvyklé použitie majonézy a tatárskej omáčky napríklad v pekárenských výrobkoch. Pre podporu zásad zdravej výživy zahajujeme aj dodávky všetkých našich produktov bez vaječného podielu. Výhodou je aj predĺžená trvanlivosť pri zachovaní existujúcej kvality a spôsobu použitia. Ďalšou novinkou pre studenej kuchyne a výrobca bagiet je produkcia Holešovské majonézy sedvič a Holešovské šalátové zálievky. Zákazník si môže vybrať malospotrebiteľskom balení v téglikoch 160 a 215 ml. Ďalej ponúkame väčšie balenie v kartónových škatuliach alebo plastových vedrách 5 a 10 kg. Trvanlivosť výrobkov je 60 dní. Zárukou zdravotnej nezávadnosti je pravidelne vykonávané laboratórne vyšetrenia

  • Náhled fotografie u nabídky Majonéza a tatárska omáčka vlastnej výroby
  • Náhled fotografie u nabídky Majonéza a tatárska omáčka vlastnej výroby
  • Náhled fotografie u nabídky Majonéza a tatárska omáčka vlastnej výroby

  • +420 573 396 932
  • drubez@drubez.com